Welkom op de website van het Don Bosco internaat van Wijnegem.
Als internaat voor kleuters en lagere schoolkinderen kan je bij ons terecht vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar (of het 6de leerjaar).
Kleuters die al ingeschreven zijn in ons internaat voor de lagere school, bieden we ook de mogelijkheid om stapsgewijs het internaat te leren kennen. Wanneer zij bijvoorbeeld een dagje naar school komen mogen zij 's middags aansluiten voor een warme maaltijd bij ons op internaat. (Vooraf even af te spreken.)

Wanneer mama en papa varen, op de kermis staan of kunstjes doen in het circus, ben je hier van harte welkom. Maar ook wanneer het thuis niet van een leien dakje loopt of mama en papa bewust kiezen voor een internaat, kunnen kinderen hier terecht.

Ons internaat is verdeeld in 4 leeftijdsgebonden leefgroepen van ongeveer 20 kinderen. Elke leefgroep heeft een eigen vaste opvoeder.
Onze kernvisie steunt op kernwaarden als verbondenheid, een plaats om te leren, leren om te gaan met vrijheid en een plaats voor zingeving.
Wij willen jullie graag een warme thuis bieden waar ontwikkeling, vriendschap, zorgen voor elkaar en uitdagingen centraal staan.


Bij verdere vragen aarzel niet om ons te contacteren;

03/353.61.89
0473/64.45.73
info@internaat-donbosco-wijnegem.be

Kasteellei 77
2110 Wijnegem (BE)